Platesti si primesti sex

Cand vremurile se complica si viata ta primeste un rol de figurant intr-o piesa din “Les misérables”, traind mai rau decat cainele din curtea vecinului care primeste un colt de paine si 10 picaturi de apa pe numarate/zi, se cere aplicarea unei masuri drastice, si aceea este “serviciu contra serviciu”. Ca o fosta vecina ce oferea sex in schimbul unui suc si o inghetata, altii au fost mult mai creativi sau poate imaginatia lor era intr-o criza serioasa, de aceea si “pretentiile” ciudate, ilare si de-a dreptul ridicole pe care vi le voi enumera in cele ce urmeaza:

1. Femeia care ofera sex pentru un bilet la meciul de baseball

Americanii sunt niste fani infocati al baseball-ului si toti stim asta, dar pana unde pot ajunge unii pentru un amarat de bilet este de-a dreptul patetic. Astfel, vorbind de fani infocati, Susan Finkelstein ardea in flacari dupa echipa favorita, dovedind cu ardoare ce fan fidel si complet devotat poate fi, chiar daca nu dispune de banii necesari. Creativa cum e ea, a aplicat un anunt cu o oferta de sex in schimbul unor bilete la meci, si nu oriunde, ci pe Craiglist. Un ofiter de politie sub acoperire i-a raspuns anuntului si a stabilit o intalnire. A fost arestata, dar ca sa vezi, a negat toate acuzatiile ce i se aduceau, chiar si dupa ce au fost dovedite.

2. Femeia care a oferit sex pentru jocul preferat

Mult timp febra jocului FarmVille a continuat si a facut victime in jurul globului. FarmVille a adunat milioane de fani disperati care isi dadeau pana si ultimul cent in schimbul unui calut sau manz, cabana sau pinguin, insa nu multi stiu pana unde poate ajunge un fan al jocului Warcraft. Ati ghicit. O femeie si-a vandut corpul in schimbul a 5.000 de monezi de aur in urma unui anunt, pentru a avansa la un nivel mai inalt. Deloc surprinzator, cei disperati pentru o “bucatica” au trimis oferte dupa oferte in e-mail-ul acesteia. Desigur a fost si lume revoltata, dar femeia s-a asigurat ca le va da si lor o bucata… de discurs, in care preciza ca acest comportament al ei nu era ceva iesit din comun.

3. Prostituata care se vinde pentru o punga de chips

Sunt iubitori de chips care nu tin cont de colesterol sau calorii, dar cand disperarea atinge cote maxime, omul face si pe dracu’n patru pentru a simti gustul ala de cartofi condimentati cu diverse arome. Nu numai ca gustul te face sa te simti ca in al 9-lea cer, dar parca si look-ul sau te tenteaza sa iti infingi degetele in punga sau in mai multe cutii de chips. Asa a procedat Lahuma Sue Smith, cand pentru niste cutii de Frito-Lay chips in valoare de 30 $ a facut sex intr-o masina cu soferul acesteia. Aparent aceasta a fost singura lui metoda de plata, dupa cele declarate catre politie.

4. Studenta ofera placere in schimbul unui bilet la Gradina Zoologica

O absolventa a Organizatiei Zoologice a anuntat pe Craiglist ca doreste un bilet sa il vada pe Tai Shan in carne si oase. Ea spune cum nu ii vine sa creada ca face asa ceva, dar cum situatiile disperate cer masuri disperate, in schimbul biletului, ofera “o mana”, iar pentru cei draguti, face o exceptie si poate ajunge chiar si la sex oral. “P.S.: Nu sunt nebuna, doar ca iubesc foarte mult ursii panda!”

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com